Thursday, June 29, 2006

Selamat berjuang dalam alam penulisan, Saudara Nizam

Hari ni adalah hari yang bermakna buat sahabatku @ seniorku @ housemateku @ guruku Rozanizam Zakaria kerana beliau telah membuka satu laman blog khas untuk menyatakan kecetusan pemikirannya yang sangat bernas. Masakan anda semua tidak kenal kepada Saudara Nizam yang pandai serta petah dalam setiap kata-katanya. Maka lihatlah tatkala diberi ruang dan papan kekunci untuk menulis apa apa sahaja yang terbuku di hati dan fikirannya. Hasilnya? Memberangsangkan! Tambahan pula dengan kefahaman dan iltizam yang tersemat dlm dirinya.

Tak percaya? Tengok, hari ni aje dah 5 posts yang dia hantar (betul di saat post ini ditulis) di laman blog nya. Harap Saudara Nizam istiqamah dengan apa yang dilakukan, dan yang paling penting, IKHLASKAN NIAT DAN HATI KERANA ALLAH SEMATA-MATA.

Insya Allah, perjuangan kamu, kita dan kami diberkatiNYA...

2 comments:

ihsanist said...

puji tinggi2 ni..shy shy cat aku! xyah le puji aku bukan Pak Lah..huhu. nway same goes to aie. all the best utk exam besok!

Anonymous said...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. » »