Saturday, July 15, 2006

Selamat Pengantin Baru Umar Faruq...

Alhamdulillah. Saudara Umar Faruq telah selamat diijabkabulkan semalam (Malam Jumaat). Dan hari ini (Sabtu 15 July) Walimah telah diadakan di Masjid Sg Pinang, Klang. Alhamdulillah, semuanya berjalan lancar.. Berseri-seri muka saudara Umar Faruq bin Muhammad Shamsudin bersama isterinya, Khadijah Bt Abdul Rahman...


Berseri-seri En Faruq dan Pn Khadijah sebelum masuk ke dewan masjid..











Kelihatan mereka menuju ke gerbang dewan.. Gerbang kebahagiaan..







Faruq dan pasangannya bersama satu lagi pasangan pengantin, iaitu kakak kepada Pn Khadijah...












Kenangan penulis bersama pengantin...













Saif... Faruq dah.. Anda bila lagi? Hehe :P

8 comments:

mat said...

ape peranan saif??? tok kadi ke??? baju tu tempah nk lawan faruq ke?

muslimbest said...

saif adalah ketua chef kenduri faruq

ihsan_huhu said...

saif tuh mcm xckop makan je muke die...hahaha
aie..ko angkat r pompuan yg pegang payung tuh..not bad gak..

psychomuslim said...

slambe je kritik2 org. takkan nak pi majlis kawen member nak pkai sempoi2?

Anonymous said...

best regards, nice info »

MusafiR said...
This comment has been removed by the author.
MusafiR said...

ari ni 6 disember 2006,

jumpa umar faruq...

suke aje setiap kali aku jumpa dia, dia musti cerita pasal kisah cinta dia...

psl kahwin..

kat moonta 3 dis, dia cite psl kak K masa mula2 ngandung dulu...

skrg da 8 bulan hamil, ada gak cerita psl scan utk tahu jantina n lain2...


aku pulak, mmg sgt2 suke utk mendengar...


alhamdulillah, faruq yang baik!!




walopon tak dpt hadir masa kahwin, sbb masa tu belom kenal dan mmg masa tu tgh struggle utk pekse AUSMAt aka SSABSA, tpi nk ucap jugak


selamat pengantin baru faruq!




slmt menyambut kelahiran cahaya mata pertama jugak!...





smoga hidup antum diberkati Allah, Bro Faruq n Sis K n anak

MusafiR said...

dan satu lagi,


hari ni jugak lah, faruq mintak aku baca post ini kat blog aie..

hehe